ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Φώτο - Ρεπορτάζ από την κοπή της πίτας του Συλλόγου Βετεράνων Αμπελόκηπων

Φωτορεπορτάζ: Ιορδάνης Κεστελίδης

Ζεστή ατμόσφαιρα στην κοπή της πίτας του  Συλλόγου Βετεράνων Αμπελόκηπων
Την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησαν σε μια όμορφη εκδήλωση στα γραφεία τους συλλόγου τους οι βετεράνοι των Αμπελοκήπων. Μάλιστα, η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από φίλους της ομάδας δίνοντας παράλληλα το στίγμα και τη στήριξη σε όσους όλα αυτά τα χρονιά πασχίζουν για το καλό του συλλόγου.

Πολλοί οι καλεσμένοι

Στην ωραία αυτή εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Κυρίζογλου, οι αντιδήμαρχοι Κουσενίδης, Ιωαννίδης και Γιάννης Γεννηματάς, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, Κυρλίδης, Πτολεμαίος, ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΜ Νίκος Φιλιππιάδης, Περγαντόπουλος Κ, Ροδάνης, Δημούλης, Αγγελόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Μπέσσας, Κυριακίδης, Πουργιαζής, ο πρόεδρος του Αστέρα Αμπελοκήπων Περκουλίδης, Καλτσίδης, Γιώργος Μαρκόπουλος, Λιάρος, Κούης, Λέλος Χασεκίδης, Μποίκογλου, Τάτσης, Ιωαννίδης Γιάννης, Δημητρακόπουλος, Καρατζάς, Καπάτος, Καρανικόλας Παλαβουτζίδης, Μαυρίδης, Μακρίδης, Τσαλίκης, Χατζηαγόρου, Λύτσης, Γιαννακόπουλος, Καραγκιαβούρης, Μπακόλας, Πιπιακίδης, Τσαλέρας , Χρηστάκης, Τσελέπης, Γρηγοριάδης, Σαβριήλιδης, Περράκης, Ορφανίδης Θέμη, Διακάτος, Κουτσουράς, Θεμελίδης και πολλοί ακόμα.

Όλοι ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον πρόεδρο

Ο πρόεδρος των βετεράνων κ. Στέλιος Αλμπάνης παίρνοντας το λόγο ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την μεγάλη τους κοινωνική προσφορά δια μέσου του συλλόγου και ευχήθηκε σε όλους υγεία και μακροζωία και του χρόνου να δώσουν παρόν πάλι όλοι μαζί . Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας Νίκο Φιλιππιάδη. Αξίζει να τονιστεί ότι πήραν τον λόγο ο Ντίνος Κούης , ο Λώλος Χασεκίδης , ο Δήμαρχος Κυρίζογλου , ο Παναγιώτης Ψωμιάδης , ο Μπακόλας και ο Λιάρος που ευχαρίστησαν τον πρόεδρο Στέλιο Αλμπάνη για την τιτάνια προσπάθεια που κάνει εδώ και 17 συναπτά έτη με την κοινωνική του προσφορά προς όλους όσους έχουν ανάγκη και προπαντός ευχαρίστησαν για την ομάδα αιμοδοσίας που έχει ο σύλλογος και έσωσε εκατοντάδες συνανθρώπους μας . Στη συνέχεια έκοψαν την βασιλόπιτα και συζήτησαν για τα τεκταινόμενα του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου