ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Οι παρατηρητές της ΕΠΣ Μακεδονίας έκοψαν την πίτα τους

Φωτορεπορτάζ: Ι. Κεστελίδης, Κ. Στογιαννάρης

Οι παρατηρητές της ΕΠΣΜ έκοψαν την πίτα τους με «ΤΥΧΕΡΟ» τον Σιδηρόπουλο.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι παρατηρητές της Ένωσης έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Στο γνωστό μέρος, τα γραφεία της ΕΠΣΜ, οι αφανής αυτοί ήρωες που κάθε Σαββατοκύριακο βρίσκονται στα περισσότερα γήπεδα του Νομού βρήκαν την ευκαιρία να συναντηθούν ξανά και να ανταλλάξουν απόψεις αλλά και ευχές μεταξύ τους. 

Με μικρή καθυστέρηση έφτασε στην Ένωση και ο πρόεδρος του σώματος ο κ. Ιγνατιάδης ο οποίος μάλιστα μίλησε στα μέλη. Περισσότερο εστίασε το λόγο του στην ώρα έναρξης των αγώνων(ώστε να ξεκινάνε όλα στην ώρα τους αφού ήδη ξεκινήσανε στην Α1 όλοι να παίζουν μαζί), στην έγκαιρη ενημέρωση του προέδρου αν κάποιος έχει κόλλημα ώστε άμεσα να αντικατασταθεί, ζήτησε από όλους τυπικότητα και προσοχή σε αυτούς που κάθονται στον πάγκο ενώ τους συνέστησε να μην έχουν καμία ελαστικότητα για κανέναν.

Ακολούθως, έκοψε την πίτα και ο τυχερός της εκδήλωσης δεν άργησε να φανεί. Ήταν ο Γιώργος Σιδηρόπουλος ο οποίος παρέλαβε και δώρο από την ΕΠΣΜ μια κόκκινη μπλούζα με το λογότυπο της. 

Επίσης έγινε κλήρωση με δώρο ρολόγια-χρονόμετρα που θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο τους παρατηρητές στη δουλειά τους ενώ να σημειωθεί πως στους παρατηρητές μίλησε και ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας κ. Φιλιππιάδης. 

Πιο αναλυτικά στην εκδήλωση έδωσαν το παρών οι εξής κ.κ. παρατηρητές: Ιγνατιάδης(πρόεδρος), Σιδηρόπουλος, Καμπορόζος, Σαρηγιαννίδης, Χ΄΄Γεωργίου, Καμπαρμάκης, Ζαραφίδης, Γαιτανίδης, Δολμάς, Τομπουλίδης, Διαμαντίδης, Στόιικος, Δουβλέκης, Φωτιάδης, Παπατζίκος, Σαλεπάκης, Βότσαρης, Χατζόπουλος, Παλάτσιος, Κυριαζής, Ζάχαρης, Καραθανάσης, Κόντος, Φυλακτάκης, Νικολαίδης, Ιγνατιάδης Θ., Χ΄΄Αθανασίου, Μιδούχας, Παπαδόπουλος Μιχ. Ζαδικόπουλος και ο Παπαδόπουλος Μανώλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου