ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Κατηγόρια Παίδων: Επιτυχίες για τις μικτές ομάδες της ΕΠΣΜ στη Μίκρα απέναντι στο Κιλκίς.

Ρεπορτάζ: Ι. Κεστελίδης, Κ. Στογιαννάρης

Κατηγόρια Παίδων: ΕΠΣ Μακεδονίας - ΕΠΣ Κιλκίς 9 - 0

Γυάλιζαν τα μάτια τους
Ξέσπασμα και επίδειξη δύναμης από τους παίδες της ΕΠΣ Μακεδονίας οι οποίοι παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κέρδισαν την ομάδα της ΕΠΣ Κιλκίς με το ευρύ σκορ 9-0. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής η οποία αποτυπώθηκε και στο τελικό σκορ. Ωστόσο παραμένει πολύ δύσκολος ο στόχος της κορυφής ή και της δεύτερης θέσης στον όμιλο. Στο 5' δοκάρι είχε ο Τσιπιρτίμης και στο 13' ο Χαραλαμπίδης.

Σκόρερ: Ταχματζίδης (2'), Τσιπιρτίμης (16'), Δραγάνης (18', 70'), Ντολαπτσής (35'), Τσόλης (55΄), Σταυρίδης (62'), Γκόλιας (75'), Χαραλαμπίδης (76').

Διαιτησία: Κουκούδης (Κετεσίδης-Κουρτίδης) της ΕΠΣ Σερρών

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Μπέζας, Μήτογλου, Μαστορόπουλος, Ράπτης, Τσόλης, Χαραλαμπίδης, Τσιπιρτίμης (41 Βασιλειάδης), Πεχλιβανίδης (41' Γκόλιας), Ταχματζίδης (41' Σταυρίδης), Δραγάνης, Ντολαπτσής.
ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ: Λάμπρου, Παρασκευόπουλος, Φασουλάκος, Ιωαννίδης, Καζλαράκης, Γ. Παπαδόπουλος (72' Μπολότας), Κοσμερίδης (60' Σεφερίδης), Νάστας, Σ. Σαμαράς, Μάρκος, Κουτσάγιας (41' Ι. Σαμαράς).

**Ο άλλος αγώνας του ομίλου ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ - ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ αναβλήθηκε, ενώ ρεπό είχε η ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Θ. Μεταξάς: «Με ομαδικότητα και πειθαρχία»

Άκρως ικανοποιημένος από την επιτυχία της ομάδας παίδων ο τεχνικός της ΕΠΣΜ Θωμάς Μεταξάς τόνισε στο «Μ» τα εξής: «Σήμερα(σ.σ.χθες) δώσαμε μια ευκαιρία στα υπόλοιπα παιδιά να δείξουν τις ικανότητες τους. Απέδειξαν ότι δικαίως βρίσκονται στο ρόστερ της μικτής ομάδας. Πέρα από το ότι πέτυχαν μια ευρεία και σημαντική νίκη αγωνίστηκαν με ομαδικότητα και πειθαρχία». Σε ερώτηση μας για το στόχο της πρώτης θέσης ο κ. Μεταξάς μας απάντησε: «Δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μας. Μένουν άλλα δύο παιχνίδια, με την Πέλλα και τη Χαλκιδική τα οποία πρέπει να κερδίσουμε και από εκεί και πέρα θα δούμε τα αποτελέσματα Πέλλας και Σερρών.
Βαθμολογία

ομάδες    βαθμοίποινές      γκολ      N/I/H

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ 14  0      29-3       4-2-0 
ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ 13  0      15-1       4-1-0 



ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 10  0     21-7       3-1-2 
ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 6  0     6-21       2-0-4 

ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ 0  0    1-40       0-0-7




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου