ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Καταγγελία του Αχιλλέα Περαίας

Ρεπορτάζ: Ιορδάνης Κεστελίδης

Από την ομάδα του Αχιλλέα Περαίας λάβαμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την εξής καταγγελία: «Ο Αχιλλέας Περαίας παραδοσιακά σαν θέση αρχής σέβεται τον εκάστοτε αντίπαλο και ούτε επιθυμεί να ασχολείται άμεσα ή παρασκηνιακά με θέματα διαιτησίας, παρά τις συνολικά 8 κόκκινες κάρτες σε βάρος μας από το ξεκίνημα της φετινής σαιζόν.

Κατ’εξαίρεση όμως καταγγέλλει τη σφαγιαστική διαιτησία του κυρίου Σφελινιώτη και των βοηθών του κ.κ. Ασλάνη και Οκινιάτση, στο παιχνίδι του Σαββάτου 2-2-13 με τον Ποσειδώνα στη Μηχανιώνα, που έληξε με νίκη των γηπεδούχων και σκορ 2-1.

Δύο πέναλτι και δύο κόκκινεςκάρτες από το Α’ ημίχρονο και ακόμη σωρεία λανθασμένων σφυριγμάτων (μάλιστα σε έναν αγώνα κάθε άλλο παρά βρώμικο), ήταν οι λόγοι που ουσιαστικά έκριναν την έκβαση του αγώνα, καταδικάζοντας σε άδικη ήττα την ομάδα μας χωρίς τον παραμικρό σεβασμό στον κόπο και ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας.

Ο Αχιλλέας Περαίας θεωρεί ότι τα διαιτητικά λάθη είναι ανθρώπινα όπως ακριβώς και των αθλητών, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση προήρθαν δυστυχώς είτε από ανικανότητα ή από εμπάθεια αλλοιώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Επειδή το βίντεο του αγώνα αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα της καταγγελίας μας, ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία των άνωθι διαιτητών και εξαίρεση από μελλοντικούς αγώνες της ομάδας μας για τη γενικότερη προστασία του αθλήματος από ανθρώπους που μόνο κακό προκαλούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου