ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

3ος Χορτιάτης Trail Run 2013

Στις 3 Μαρτίου 2013 θα διεξαχθεί αγώνας ορεινού τρεξίματος στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης που θα είναι αφιερωμένος στην προστασία του βουνού από την ανθρώπινη παρέμβαση (κεραίες,κυνηγοί,παράνομη υλοτομία, μηχανοκίνητεςδράσεις).

Ο αγώνας είναι, ορεινός δρόμος απόστασης 22 περίπου χιλιομέτρων σε μονοπάτια, δασικούς δρόμους και το υψόμετρο που θα κινηθεί ο αγώνας θα είναι από 560μ έως 1100μ. Είναι δρόμος με σημαντικές απαιτήσεις αντοχής και εμπειρίας κίνησης σε ορεινό πεδίο και σε ορισμένα σημεία απαιτεί την ιδιαίτερη προσοχή των αθλητών. Επιπλέον προσοχή πρέπει να δώσουν οι αθλητές στα τελευταία πεντακόσια μέτρα που πιθανότατα θα υπάρχει παγωμένο χιόνι, παρότι η διοργάνωση θα έχει βάλει σχοινιά στο σημείο για την ασφάλεια των αθλητών. Σημαντικά χρήσιμη θα ήταν η προηγούμενη εμπειρία σε ορεινούς αγώνες.

Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Θα υπάρχουν δύο μόνο κατηγορίες: ανδρών και γυναικών. Για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών που θα δεχθεί η διοργάνωση θα είναι 160 αθλητές.

Οι αθλητές πρέπει με δική τους πρωτοβουλία να έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις, να έχουν εξεταστεί από ιατρό ο οποίος επιτρέπει τη συμμετοχή τους στον αγώνα, μετέχουν δε στον αγώνα με δική τους ευθύνη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση xortiatis11@gmail.com από την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου μέχρι και την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013.

Το κόστος συμμετοχής για τους αθλητές/τριες είναι 10 Ευρώ και θα καταβάλλεται με την παραλαβή του αριθμού. Στην τιμή περιλαμβάνονται: δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, τροφοδοσία και υποστήριξη, αναμνηστικό δίπλωμα, και ελαφρύ γεύμα στον τερματισμό.

Η οργανωτική επιτροπή:

Γεωργίου Δημήτρης
Καϊάφας Στυλιανός
Κούτρας Σπύρος
Φρατζεσκάκης Μάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου