ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Kατηγορία Nέων: Με νίκες επί της ΕΠΣ Κιλκίς συνέχισαν οι μικτές της ΕΠΣ Μακεδονίας

Ρεπορτάζ: Ι. Κεστελίδης, Κ. Στογιαννάρης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΩΝ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ 2-0

Πρώτη και καλύτερη
Ασταμάτητη η μικτή νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας πέτυχε την 6η συνεχόμενη νίκη της επί της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Κιλκίς κερδίζοντας με σκορ 2-0. Οι νέοι της ΕΠΣΜ ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους κυρίως στο 1ο μέρος και νίκησαν δίκαια. Κλασσικές ευκαιρίες έχασαν οι Πασχαλίδης, Ανεπλάς και Σαλτσίδης.

Σκόρερ: Μαζουλουξής (10'), Χαλκιάς (14').

Διαιτησία: Κετεσίδης (Κουκούδης, Κουρτίδης) της ΕΠΣ Σερρών.

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Γρηγοριάδης, Παπανικολάου,. Τοπαλίδης (69 Νικολόπουλος), Μήτσιου, Μαζουλουξής, Τσεβρετζής Αν., Σαλτσίδης, Μηντσιούδης, Ανεπλάς (57 Χρυσοχοίδης), Χαλκιάς (41' Πασχαλίδης), Αμαραντίδης.
ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ: Χαραλαμπίδης, Συμεωνίδης (57' Μ. Νικολαίδης), Κουρτίδης, Τσαμπισβίλι, Καρασαββίδης, Λιτσένη, Λίκα, Αλμασίδης, Ι. Νικολαίδης (51' Π. Παπαδόπουλος), Τρυγώνης (65' Κωνσταντινίδης), Παρπουτσής.

**Ο άλλος αγώνας του ομίλου ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ - ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ αναβλήθηκε, ενώ ρεπό είχε η ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Φ. Μαζλουξής: «Ήταν κακή η εικόνα μας»

Μπορεί η ομάδα Νέων της ΕΠΣΜ να έκανε το 6 στα 6 και να διατήρησε την κορυφή στο όμιλο ωστόσο ο τεχνικός της, Φώτης Μαζλουξής δεν έμεινε ικανοποιημένος και σε δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ήμασταν καλοί μόνο για είκοσι λεπτά. Δεν ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του παιχνιδιού. Δυστυχώς μας επηρέασαν οι πολλοί τραυματισμοί και η κούραση των παιδιών που είναι καταπονημένα και από τους σχολικούς αγώνες που ξεκίνησαν πρόσφατα. Δυστυχώς δείξαμε μια καλή εικόνα και δεν είμασταν καθόλου καλοί».

Βαθμολογία

ομάδες
βαθμοί
ποινές
γκολ
N/I/H
ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
18
0
20-3 
6-0-0 
ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ
12
0
10-5 
4-0-1 
ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ
10
0
12-10 
3-1-3 
ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ
4
0
3-14 
1-1-4 
ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
0
0
4-17 
0-0-6 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου