ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Εθνική Νεανίδων: Βαριά ήττα από Γερμανία

Βαριά ήττα με σκορ 0-9 γνώρισε η Εθνική Νεανίδων με αντίπαλο τη Γερμανία, στον δεύτερο αγώνα της για τον 6ο όμιλο του 2ου προκριματικού γύρου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2013, οι αγώνες του οποίου διεξάγονται στη Γερμανία.
Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής από το ξεκίνημα του αγώνα και οι διοργανώτριες του τουρνουά δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στις νεαρές διεθνείς μας.

Τα γκολ για τη Γερμανία πέτυχαν οι Ντάλμαν (6ο λεπτό), Πάνφιλ (9ο και 17ο λεπτό), Ρόμερτ (15ο λεπτό), Μάγκουλ (19ο λεπτό), Ντόνγκους (55ο, 58ο και 91ο λεπτό), Βίλντε (62ο λεπτό). Στον άλλον αγώνα του ομίλου η Ισπανία επικράτησε της Τσεχίας 2-1 παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ (63ο λεπτό 0-1 Κρεϊτσιρίκοβα), με σκόρερ τις Πουτέγιας (74ο λεπτό) και Πινέλ (87ο λεπτό). Επόμενος αντίπαλος για την Εθνική Νεανίδων η Ισπανία την Τρίτη 9/4/2013 και ώρα 18:00 Ελλάδας ενώ την ίδια ημέρα και ώρα η Τσεχία θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία.

Η διαιτητής Λίλατς Ασούλιν από το Ισραήλ παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τις Βαρδαλή, Κοκοβιάδου, Λυμπερακάκη, Κυριαζή, Γιάγκερ.

Γερμανία (Μάρεν Μάινερτ): Φρομς- Μπαρθ, Ρόμερτ, Μάγκουλ (46’ Στρενγκ), Γιάγκερ, Ντάμπριτζ, Λέουπολτζ (46’ Ντόνγκους), Ντάλμαν (57’ Μπροκλ), Μάιστερ, Βίλντε, Πάνφιλ.

Ελλάδα (Ευάγγελος Κουτσάκης): Παπακωνσταντίνου- Μουρατίδου, Λυμπερακάκη (83’ Μπιζεργιαννίδου), Κόλλια, Καλδαρίδου, Βαρδαλή (64’ Παπαδοπούλου), Κοκοβιάδου, Μάρκου, Κυριαζή, Μήτκου, Σακελλάρη (46’ Πελεκούδα).
Πηγή: womensports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου