ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Α.Ο. ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ - ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 0 - 0

Αναδημοσιεύουμε το άρθρο από την σελίδα του Α.Ο. ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ για το παιχνίδι με το ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Ν. Μεσημβρίας το απόγευμα της Κυριακής. Είδαν καταρχήν μια κερκίδα κατάμεστη από κόσμο κάθε ηλικίας να προσπαθεί με φωνές και χειροκροτήματα να σπρώξει τους παίκτες της ομάδας προς την πολυπόθητη νίκη. Είδαν τους ποδοσφαιριστές μας να μάχονται με όλες τους τις δυνάμεις για να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους. 

Είδαν τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου να κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να οργανωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα η διεξαγωγή του αγώνα. Είδαν να γεμίζει ο χώρος του πάρκινγκ του γηπέδου και τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα να φτάνουν μέχρι την εκκλησία της Αγ. Βαρβάρας και το Συνεταιρισμό. Είδαν (όσοι έμειναν στο τέλος) τους παίκτες της ομάδας, τους προπονητές και τους ανθρώπους της διοίκησης να γίνονται ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας όταν έμαθαν το τελικό αποτέλεσμα από τον αγώνα Εθνικός Μετεώρων – Φοίνικας Πολίχνης που έληξε 1 – 1. Το μόνο που δεν είδαν ήταν γκολ. Δυστυχώς αυτή τη φορά η ατυχία και η αστοχία των επιθετικών μας έκανε αδύνατο το σκοράρισμα.

Από νωρίς η διοίκηση της ομάδας με την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών που προθυμοποιήθηκαν να συνδράμουν στην προσπάθεια, ετοίμασε τον εξωτερικό χώρο δίνοντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα σε ένα μουντό και βροχερό απόγευμα.

Ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος ήταν η μοναδική παραφωνία. Η συνεχής βροχή τον μετέτρεψε σε βούρκο. Παρόλ΄ αυτά παίχτηκε εξαιρετικό ποδόσφαιρο με τον ΑΟΜ να χάνει τη μια ευκαιρία μετά την άλλη και τους παίκτες μας να καταθέτουν όλες τις δυνάμεις τους για να πάρουν τη νίκη. Το τελικό αποτέλεσμα άφησε σε όλους μια πικρία. Στη συνέχεια όλοι ήταν πάνω από το τηλέφωνο του Μιχάλη Δημητριάδη, μέλους της διοίκησης, περιμένοντας το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα στα Μετέωρα. Δεν περιγράφονται οι σκηνές όσων ακολούθησαν όταν έγινε γνωστο ότι το ματς αυτό έληξε 1 – 1 και κατά συνέπεια παραμείναμε στην πρώτη θέση. Όλοι έγιναν μια αγκαλιά και πανηγύριζαν σαν παιδιά. Κάποιοι έκλαψαν, άλλοι έβγαζαν κραυγές ανακούφισης. Στιγμές πραγματικά μοναδικές. Τώρα πια απομένει ένα ακόμη ματς εκτός έδρας με τον ουραγό Πήγασο για να σφραγίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να ολοκληρωθεί έτσι μια εντυπωσιακή πορεία. Οι παίκτες μας πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή αρχής γενομένης από την Τρίτη που είναι η πρώτη προπόνηση και φυσικά στον αγώνα. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας που μάλιστα δεν είναι αδιάφορος καθώς με νίκη διατηρεί ελπίδες να μπει σε αγώνα play out για τη σωτηρία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου