ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΔΕΣΜΟΣ και 1η Μαραθώνια Συλλογή Αγαθών

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός διοργανώνει, στις 21 Απριλίου 2013 στη Θεσσαλονίκη, την 1η Μαραθώνια Συλλογή Αγαθών, στα πλαίσια της συμμετοχής του στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Βορείου Ελλάδας!

Κατά τη διάρκεια της 1ης Μαραθώνιας Συλλογής Αγαθών θα συλλέγουμε παιδικές πάνες (όλων των ηλικιών), παιδικές κρέμες (συσκευασμένες) και παιδικό γάλα σε σκόνη (όλων των ηλικιών). Ο Δεσμός θα δωρίσει όλα τα αγαθά που θα συγκεντρωθούν σε ιδρύματα και κοινωνικούς φορείς της περιοχής της Θεσσαλονίκης προκειμένου να βοηθήσουμε παιδιά που σήμερα στερούνται ακόμη και τα βασικά είδη υγιεινής και φροντίδας.

Καλούμε όλους όσους θα συμμετέχουν στο Μαραθώνιο, αλλά και όσους θα παραβρεθούν στη διοργάνωση ως εθελοντές και θεατές, να φέρουν όσα από αυτά τα είδη επιθυμούν στα σημεία συλλογής.

Την ημέρα του Μαραθωνίου, ειδικά διαμορφωμένοι χώροι συλλογής των αγαθών θα βρίσκονται στον Τερματισμό όλων των διαδρομών στην Πλατεία Λευκού Πύργου, καθώς και στην εκκίνηση της διαδρομής του 1 χιλιομέτρου κοινωνικής προσφοράς (Πλατεία Αριστοτέλους), των 5 χιλιομέτρων (Κεντρική Πλατεία Αμπελοκήπων - Μενεμένης) και των 10 χιλιομέτρων (Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων – Μενεμένης).

Την Παρασκευή 19 Απριλίου και το Σάββατο 20 Απριλίου θα λειτουργήσει από τις 10:00 έως τις 20:00 ειδικός χώρος συλλογής αγαθών και στο περίπτερο του Δεσμού το οποίο θα βρίσκεται εντός του Κέντρου Εγγραφών στην Πλατεία Λευκού Πύργου.

Επίσης μπορείτε να φέρετε αγαθά και στο γραφείο του Δεσμού, Μέγαρο Μιχαηλίδη, Δωδεκανήσου 23, 5ος όροφος, Θεσσαλονίκη κατά τις ώρες λειτουργίας του γραφείου.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και την φόρμα εγγραφής εθελοντών τις ημέρες του Μαραθωνίου με τον Δεσμό μπορείτε να βρείτε στο www.desmos.org/marathonios.

Ο ΔΕΣΜΟΣ είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που συνδέει ΜΚΟ, φορείς κοινωνικής πρόνοιας και ιδρύματα, με την προσφορά κάθε ιδιώτη και επιχείρησης. Σκοπός του είναι να αξιοποιεί το πλεόνασμα προϊόντων και υπηρεσιών από εταιρείες και ιδιώτες για να καλύπτει διαπιστωμένες ανάγκες οργανισμών και φορέων με την εγγύηση πως κάθε προσφορά «πιάνει τόπο» γιατί πηγαίνει εκεί ακριβώς που χρειάζεται.

Για να μάθετε περισσότερα για τη δράση και τις ως τώρα συνέργειες του ΔΕΣΜΟΥ, επισκεφθείτε το http://www.desmos.org/ ή βρείτε το ΔΕΣΜΟ στο Facebook: https://www.facebook.com/desmos.org και στο twitter: @desmosinfo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου