ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Η Λέσχη Αστυνομικών Θεσ/νίκης Αντιμετώπισε στη Μικρά τους Βετεράνους Θεσ/νίκης

Ρεπορτάζ: Ιορδάνης Κεστελίδης

Σε έναν αγώνα ζωής και ανθρωπιάς
Μια υπέροχη πρωτοβουλία πήρε η Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης προσκαλώντας το σύλλογο βετεράνων ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης σε μια φιλική αναμέτρηση για φιλανθρωπικό σκοπό και σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των δύο συλλόγων. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Μίκρας με τους παίκτες των δύο ομάδων να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια συνάντηση ιδιαίτερου χαρακτήρα. Για την ιστορία το σκορ έληξε 4-1 υπέρ των βετεράνων οι οποίοι μπορεί να βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ ωστόσο στη συνέχεια όρθωσαν το ανάστημα τους και εξουδετέρωσαν τα ατού των Αστυνομικών ανατρέποντας εξ ολοκλήρου το σκορ.

ΛΕΣΧΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4


Σκόρερ: Δούβαλης-Δρακίδης, Βένος, Σαμλίδης, Κουγιουμτζίδης,

ΛΕΣΧΗ: Θωμαίδης, Θεοδωρίδης, Φεστερίδης, Μπεσδεμιώτης, Κυριαζής, Παπασωτηρίου, Καρδέλης, Κοτσέρογλου, Τουλκερίδης, Παπακώστας, Δούβαλης, ενώ αγωνίστηκαν και οι: Κόκοτας, Θωμάς, Μαργαριτέλης, Μασλαρινός.
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ: Κεχαγιάς, Κουγιουμτζίδης, Παρασχάκης, Τραινόπουλος, Τζιώλας, Βένος, Δρογαλάς, Δρακίδης, Χατζόγλου, Τσέκος, ενώ το παρών έδωσαν και οι: Καλλιμάνης, Δράμπης, Χασεκίδης, Δαγιόγλου, Παπαμιχαήλ, Γαβρίδης, Λυσσαρίδης, Μπουρδαμής, Σαμλίδης, Βλαχούδης, Ψωμιάδης, Σουργούτσης, Προβατίδης, Αηδινίου, Καπουσούζης και Κούης

Γ. Φεστερίδης: «Σε ανθρώπους που χρειάζονται τη στήριξη μας»

Ο πρόεδρος της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης Γιώργος Φεστερίδης μίλησε στο «Μ» τονίζοντας για το φιλικό παιχνίδι τα εξής: «Ως αστυνομικοί, ως επαγγελματίες προσπαθούμε πέρα από τα καθήκοντα μας να δώσουμε και τους εαυτούς μας σε κοινωνικές διεργασίες μαζεύοντας χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Γι’ αυτό το σκοπό διοργανώθηκε και αυτός ο αγώνας με τους βετεράνους Θεσσαλονίκης τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Τέτοιου είδους φιλανθρωπικές εκδηλώσεις πραγματοποιεί η Λέσχη μας για να έρθουμε πιο κοντά στον Έλληνα πολίτη, στην κοινωνία και σε συνανθρώπους μας που έχουν σοβαρούς οικονομικούς και κοινωνικούς λόγους να χρειάζονται τη στήριξη μας. Μέσα από τον αθλητισμό προσπαθούμε να φέρουμε τη νεολαία στους αγωνιστικούς χώρους και να εξαλείψουμε τη βία, αυτό είναι και το μήνυμα μας».

Χ. Κωνσταντινίδης: «Σαράντα εκδηλώσεις και συνεχίζουμε»

Στο «blog» μίλησε και ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Χρήστος Κωνσταντινίδης αναφέροντας: «Είναι ιδιαίτερα πλούσια σε αθλητικές δραστηριότητες η Λέσχη μας αριθμώντας σαράντα και πλέον εκδηλώσεις με φιλικούς αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα με πολλούς συλλόγους και ιδρύματα. Επίσης, παλαιότερα οι δραστηριότητες μας ήταν και εκτός Ελλάδας αλλά λόγω της ηλικίας μας πλέον έχουμε σταματήσει να συμμετέχουμε σε ποδοσφαιρικά τουρνουά στην Ιταλία».

Β. Τραιανόπουλος: «Πάντα κοντά να βοηθάμε» 

Μέλος στο νέο διοικητικό συμβούλιο των βετεράνων της Θεσσαλονίκης, ο Βασίλης Τραιανόπουλος δήλωσε τα εξής: «Ο σκοπός και ο στόχος μας είναι πάντα φιλανθρωπικός, κοινωνικός και πολιτιστικός. Αρχίσαμε τα φιλικά παιχνίδια και θα είμαστε πάντα κοντά να βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη και είμαστε ανοικτοί σε κάθε κάλεσμα».

Θ. Καλλιμάνης: «Είναι ότι μας έχει μείνει»

Ο προπονητής των βετεράνων Θεσσαλονίκης Θανάσης Καλλιμάνης τόνισε μεταξύ άλλων στο τέλος του παιχνιδιού: «Οι βετεράνοι πάντα είναι κοντά σε οποιονδήποτε τους χρειάζεται και αντιμετωπίζει πρόβλημα. Ήταν ένα ευχάριστο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αγωνιστήκαν όλα τα παιδιά που ήρθαν και πιστεύω τέτοιες εκδηλώσεις είναι η μόνη αίγλη που μας έχει μείνει απέναντι στα προβλήματα της καθημερινότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου