ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Πρόσκληση στη Γενική Εκπαίδευση των Εθελοντών για τον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Αγαπητές και αγαπητοί εθελοντές,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πρόθεσή σας να συμμετέχετε εθελοντικά στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Το μεγαλύτερο και μαζικότερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας που έχει παράλληλα κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, ιστορικό και τουριστικό χαρακτήρα, έχει ήδη καταγράψει νέο ρεκόρ συμμετοχών και ρόλο κλειδί για την επιτυχία της διοργάνωσης αποτελεί το Πρόγραμμα Εθελοντισμού.

Η προετοιμασία των αγώνων βρίσκεται σε τελική ευθεία και η περίοδος που θα συμβάλετε στην επιτυχή διεξαγωγή της ξεχωριστής αυτής διοργάνωσης πλησιάζει. Στις καινοτομίες της φετινής διοργάνωσης περιλαμβάνεται η επίσημη τελετή αφής της Φλόγας του Μαραθωνίου και η πραγματοποίηση της έκθεσης Alexander the Great MARATHON EXPO..

Μετά και την τοποθέτησή σας σε συγκεκριμένο Τομέα/Θέση Εθελοντικής Προσφοράς επικοινωνούμε μαζί σας για να σας προσκαλέσουμε στη Γενική Εκπαίδευση Εθελοντών, την Τρίτη 16 Απριλίου στις 7 το απόγευμα, στο Γραφείο Μαραθωνίου, Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Η Γενική Εκπαίδευση έχει σκοπό να σας παρέχει ενημέρωση για τον αγώνα καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την προετοιμασία σας και τα επόμενα βήματα μέχρι τη συμμετοχή σας. Την ημέρα αυτή θα ενημερωθείτε σχετικά με τη συγκεκριμένη θέση που έχετε επιλέξει να συνεισφέρετε, από τον τομεάρχη και υπεύθυνο του τομέα συνεισφοράς σας.

Σας περιμένουμε με πολλή χαρά!

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Τσιγκαράς
Υπεύθυνος Τομέα Εθελοντισμού
http://alexanderthegreatmarathon.org/ 
Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παρευρεθείτε παρακαλούμε ενημερώστε μας με email στο volunteers@alexanderthegreatmarathon.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου