ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Εκλογές Βετεράνων Θεσσαλονίκης

Ρεπορτάζ: Ιορδάνης Κεστελίδης

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΨΗΦΙΣΑΝ «ΝΑΙ» ΣΤΟ ΝΕΟ 15ΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Οι βετεράνοι Θεσσαλονίκης ανοίγουν μια νέα σελίδα

Ένα νέο δεκαπενταμελές συμβούλιο θα απαρτίζει πλέον την διοίκηση του ιστορικού συλλόγου των βετεράνων ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης μετά τις εκλογές που έλαβαν χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Λέοντες» ιδιοκτησίας του βετεράνου κ. Παρασκευόπουλου. Το μεγαλύτερο πλήθος των εγγεγραμμένων μελών του συλλόγου παραβρέθηκε στην γενική συνέλευση για την ανάδειξη του νέου διοικητικού σχήματος το οποίο και στήριξε παμψηφεί μέσω της διαδικασίας ανατάσεως της χειρός.
Ποιοι αναλαμβάνουν τις τύχες του συλλόγου

Μια μικτή ικανών αλλά και ταλαντούχων ανθρώπων που θα πρέπει όμως να το αποδείξουν και εμπράκτως είναι αυτή που παίρνει στα χέρια της του βετεράνους Θεσσαλονίκης που αποτελούν μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή οντότητα. Άλλοι εξ αυτών ήταν ενεργοί τα τελευταία χρόνια, άλλοι όμως όχι, τώρα, καλούνται όλοι μαζί μιας και οι συνθήκες είναι δύσκολες να θυσιάσουν χρόνο κυρίως, ίσως και ορισμένα χρήματα ούτως ώστε ο σύλλογος να παραμείνει ψηλά στη συνείδηση του κόσμου όπως είχε πράξει το προηγούμενο συμβούλιο με ηγέτη τον Ανδρέα Σταυρίδη. Αναλυτικά το νέο ΔΣ του συλλόγου αποτελείται από τους εξής: Ορφανός Κ., Λυσσαρίδης, Βένος, Ψωμιάδης Δ., Κούης, Καλλιμάνης, Δαγιόγλου, Μποίκογλου, Τραιανόπουλος, Καπουσούζης, Παπαμιχαήλ, Σουργούτσης, Κιουμουρτζής, Σαμολαδάς και Κοτσαρίδης. Να σημειωθεί πως τις υπηρεσίες του ως πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής των εκλογών προσέφερε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ Κούλης Αποστολίδης και ως γενικός γραμματέας ο ρεπόρτερ του «Μ» Ιορδάνης Κεστελίδης και ο Παύλος Μποίκογλου.

Μεγάλο το ενδιαφέρον από τα μέλη

Η ώρα των εκλογών δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο, οι περισσότεροι βετεράνοι προσήλθαν για να συζητήσουν για το νέο συμβούλιο, να ψηφίσουν αλλά και να τακτοποιηθούν ταμειακώς ως όφειλαν που είναι μέλη. Αναλυτικά το παρών έδωσαν οι: Σταυρίδης, Αναγνώστου, Καλλιμάνης, Αποστολίδης, Αργυρόπουλος, Ασλανίδης, Βένος, Δαγιόγλου, Δρακίδης, Δρογαλάς, Θαναηλάκης, Καπουσούζης, Κεχαγιάς, Κιουμουρτζής, Κουγιουμτζής, Λυσσαρίδης, Μαρόκος, Μποίκογλου, Ορφανός Κ., Μπαλάσκας, Παπαμιχαήλ, Παρασκευόπουλος, Παρασχάκης, Προβατίδης, Σαμολαδάς, Σουργούτσης, Τζιώλας, Τραιανόπουλος, Τσουρέλας, Χασεκίδης και Χατζόγλου.

Α. Σταυρίδης: «Τιμή μου που ήμουν πρόεδρος»

Ο απερχόμενος πρόεδρος του συλλόγου Ανδρέας Σταυρίδης μιλώντας προς τα μέλη μετά και τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Δυστυχώς παρά το γεγονός πως προσπαθήσαμε δεν μπορέσαμε να βρούμε χορηγούς, ή κάποιους να κάνουν δωρεές για το σύλλογο. Κάναμε κι εμείς κάποια λάθη ωστόσο βάλαμε το χέρι στην τσέπη ώστε να γίνουν αυτά που έγιναν τα τελευταία χρόνια και ο σύλλογος να ανέβει επίπεδο. Η νέα διοίκηση θα στηριχθεί φυσικά και από μένα και εμπράκτως καθώς ήδη διέθεσα 2000 ευρώ για αυτήν και τα τρέχοντα έξοδα. Ήταν πάντως μεγάλη μου τιμή που έγινα πρόεδρος του συλλόγου και θα ήθελα να πω στη νέα διοίκηση πως θα πρέπει να τρέξει λίγο παραπάνω για να βρει χορηγούς και δωρεές. Ήταν πολύ δύσκολο το έργο μας και ακόμα δυσκολότερο το έργο της επερχόμενης διοίκησης».

Κ. Ορφανός: «Να κρατήσουμε ζωντανό το σύλλογο»

Μέλος της επερχόμενης διοίκησης ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κώστας Ορφανός τόνισε στο «Μ» μετά την εκλογή του τα εξής: Ο σύλλογος αυτός είναι ο αρχαιότερος που υπάρχει και αυτό οφείλεται στην ιδέα που είχαν τα ιδρυτικά του στελέχη όπως ο Λώλος Χασεκίδης, ο Μάκης Σεντελίδης και ο Γιώργος Λυσσαρίδης. Οι καιροί αυτή την περίοδο είναι πολύ δύσκολοι και γι’ αυτό το λόγο αποφασίσαμε κάποιοι άνθρωποι που αγαπούν το ποδόσφαιρο να επαναδραστηριοποιηθούμε ούτως ώστε να κρατήσουμε ζωντανό το σύλλογο που έχει προσφέρει και θα προσφέρει ακόμα περισσότερα στο μέλλον. Ευχαριστούμε το απερχόμενο συμβούλιο και τον κ. Σταυρίδη για τα όσα προσέφεραν στο σύλλογο, εμείς θα αποτελέσουμε τη διαδοχή τους και έχουμε μπροστά μας ακόμα πιο δύσκολο έργο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου