ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ - Α.Ο. ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ 0 - 4

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο αήττητος φέτος Α.Ο. Μεσημβρίας αυτή τη φορά εκτός έδρας επί της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Νεάπολης. Ο αγώνας έγινε σε πλαστικό γήπεδο και μάλιστα πολύ μικρών διαστάσεων κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες παρουσία λίγων φιλάθλων. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Α.Ο.Μ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των γηπεδούχων που ως εκείνη τη στιγμή όχι μόνο τα είχαν καταφέρει αλλά σε μια φάση στάθηκαν και άτυχοι καθώς είχαν σουτ στο δοκάρι. μετά την νίκη εκτός έδρας τώρα ο  Α.Ο.Μ σκέφτεται τον  αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης στην έδρα του με τον Αξιό Ανατολικού αλλά και  αυτόν του Σαββάτου επί του Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης και πάλι στην έδρα του.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ:
15΄ Επιθετική ενέργεια για τον ΑΟΜ με το Δρακούλη να δίνει στο Βουτσίνο και ο τελευταίος να εξαπολύει ένα δυνατό σουτ που θα αποκρουστεί από τον τερματοφύλακα.
29΄ Βαθιά σέντρα του Κεσίδη θα βρει τον Τσαρτσάρη ο οποίος θα πλασάρει αλλά θα αποκρούσει ο τερματοφύλακας.
31΄ Πολύ καλό σουτ από το Λουλουδόπουλο και νέα απόκρουση από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.
32΄ Φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων με αλεπάλληλα σουτ από τους παίκτες της ομάδας μας αλλά η φάση θα τελειώσει χωρίς γκολ.33΄ Εντυπωσιακό σουτ του κεντρικού αμυντικού της Νεάπολης θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι του Ιωαννίδη.
36΄ Ωραίο σουτ από το Μυτή στον αιφνιδιασμό ελάχιστα άουτ.
37΄ Μακρινό σουτ από τον αριστερό μπακ της Νεάπολης θα περάσει λίγο άουτ. 38΄ Νέα χαμένη ευκαιρία για την ομάδα μας αυτή τη φορά από το Λουλουδόπουλο που θα αστοχίσει στο κοντινό πλασέ.
39΄ Οι επιθέσεις του ΑΟΜ συνεχίζονται με νέο σουτ του Λουλουδόπουλου που αυτή τη φορά θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.
40΄ Επιτέλους το επιθετικό κρεσέντο του ΑΟΜ θα φέρει αποτέλεσμα. Σε μια σέντρα του Κεσίδη θα βρει τη μπάλα ο Θωμασιάδης με κεφαλιά στρώνοντάς την στον Τσαρτσάρη και ο τελευταίος με κοντινό σουτ θα ανοίξει το σκορ κάνοντας το 0 - 1.
47΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από το Βουτσίνο και η μπάλα στα δίχτυα. Το σκορ έγινε 0 - 2.
50΄ Σέντρα από τον Καμπούρη και άψογο τελείωμα της φάσης από το Θωμασιάδη με πλασέ. Ο δείκτης του σκορ στο 0 - 3.
70΄ Αιφνιδιασμός με τον Θωμασιάδη για τον ΑΟΜ από αριστερα που αφού αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο θα κάνει την ασίστ πάσα στο Λουλουδόπουλο ο οποίος με άνεση θα γράψει το τελικό 0 - 4.

Α.Ο. ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ,(65΄ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ), ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΤΑΦΑΣ, ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ, ΜΥΤΗΣ, ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ, ΛΟΥΛΟΥΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΩΜΑΣΙΑΔΗΣ, (71΄ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ), ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ,(71΄ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ)
aomesimvrias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου