ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Δώνης: Πιστεύω πάρα πολύ στους παίκτες μου

Στην καθορισμένη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπνέι, ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Δώνης, τόνισε πως οι παίκτες θα κυνηγήσουν ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο θα δώσει περισσότερες πιθανότητες για την πρόκριση.






Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του «Δικέφαλου» Γιώργος Δώνης:

Αρχικά, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε τα επίσημα παιχνίδια και αρχίζουμε την συμμετοχή μας στην Ευρώπη. Ηδη δουλεύουμε πέντε εβδομάδες, οι παίκτες έχουν δουλέψει καλά, όλα έχουν κυλήσει ομαλά και θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα που χτίζεται με σωστό πλάνο. Θέλουμε καλό αποτέλεσμα ώστε φεύγοντας από εδώ να έχουμε περισσότερες πιθανότητες για την πρόκριση».

Για τον αγώνα με την Μπνέι: «Αισιοδοξία μου δίνουν οι παίκτες μου, εγώ πιστεύω πάρα πολύ σε αυτούς τους παίκτες, δείχνουν μεγάλη βελτίωση και πειθαρχία και μου δημιουργούν αισιοδοξα μηνύματα γενικώς στην προσπάθεια που κάνουμε να φτιάξουμε την ομάδα που θέλουμε. Από την άλλη, έχουμε δει τον αντίπαλό μας και περσινά και φετινά ματς. Είναι σοβαρή ομάδα που προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες και έχει καλούς παίκτες. Το σπουδαιότερο είναι να δώσουμε προτεραιότητα στο πως θα εμφανιστούμε εμείς. Οσον αφορά τα αρνητικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι και κρύβει πάντα παγίδες, ενώ περιμένουμε να δούμε και τις καιρικές συνθήκες».

Για τους παίκτες που δεν είχε μαζί του, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας: «Υπήρχαν κάποια γεγονότα που δεν μπορούσαμε να αποφύγουμε. Ο Σταφυλίδης ήταν στο Πανευρωπαικό και τα άλλα παιδιά στο EURO. Ηταν λογικό να ενσωματωθούν αργότερα και ότι δεν θα ήταν έτοιμοι σε απόλυτο βαθμό. Από την άλλη όλοι που δουλέψαμε στην προετοιμασία είναι μαζί μας. Δεν μου φέρνει προβληματισμό αυτό το γεγονός, παρόλο που θα ήθελα και αυτά τα παιδιά να ήταν τις πέντε εβδομάδες στην προετοιμασία μαζί μας. Στο ποδόσφαιρο, πάντως, πρέπει να ζεις με τα προβλήματα και να παρουσιάζεις στο γήπεδο ότι καλύτερο μπορείς».

Για το αν έχει πληροφορίες για την Μπνέι: «Ξέρω αρκετά πράγματα, είδα και περσινά παιχνίδια και τα δύο επίσημα φετινά. Ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα που δεν είναι παθητική στο γήπεδο. Αντιθέτως παίζει με ενεργητικό τρόπο και πρσπαθεί να επιβάλει το ρυθμό της».

Για το αν θα χρησιμοποιηθεί ο Σαλπιγγίδης: »Θα παίξει μόνο αν χρειαστεί ένα μικρό διάστημα».

Για την επιλογή των αρχηγών: «Θέλουμε να είναι παίκτες που να εκπέμπουν αυτά που θέλουμε και να έχουν την προσωπικότητα να επηρεάσουν την ομάδα και να αντιπροσωπεύουν το image της ομάδας. Πρέπει να είναι ισχυρές προσωπικότητες και κατά την γνώμη πρέπει να υπάρχει και ένας νεαρός παίκτης, όπως ο Αθανασιάδης. Ο Γκαρσία είναι αυτό που περιέγραψα πιο πάνω, ενώ ο Δημήτρης (σ.σ. Σαλπιγγίδης) είναι ένα παιδί του ΠΑΟΚ. Το πλέον σημαντικό, ωστόσο, είναι ότι και οι τρεις στις συζητήσεις που κάναμε ήθελαν να είναι αρχηγοί».

Για το σκορ που θα ήθελε και αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη της Μπνέι: »Οι παίκτες μου είναι ενημερωμένοι για τα πάντα και δεν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα για κάποιους παίκτες της Μπνέι. Δεν θέλω να κάνω προβλέψεις γιατί δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί ένα ματς. Μπορεί να λέμε ότι πάμε για ισοπαλία και στο τέλος να είμαστε δυσαρεστημένοι γιατι δεν θα μας πάει ο αγώνας. Εμείς θα μπούμε με το σκεπτικό να είμαστε καλοί και να επιβάλλουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδού. Πάντα το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Θα είναι πλεονέκτημα και η ισοπαλία γιατί ακολουθεί ματς στην έδρα μας. Είναι πλεονέκτημα που έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα».
Πηγή: sport2310.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου