ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Κοιτάζει ψηλά ο Αισχύλος

Ρεπορτάζ: Ιορδάνης Κεστελίδης

Στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα βρήκε το τέλος της χρονιάς τον Αισχύλο. Μόλις ένα βαθμό πίσω από τον Αίολο η ομάδα του Μίλτου Πασχόπουλου που μέσα στις αγωνιστικές που πέρασαν είχε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της είναι πάντα κοντά στους στόχους της και ελπίζει σ' έναν καλύτερο δεύτερο γύρο.

Το διάστημα των διακοπών οι παίκτες του Αισχύλου κάτω από τις οδηγίες του νεαρού προπονητή τους και μέχρι πέρσι συμπαίκτη τους δεν επαναπαύονται και ήδη μέχρι στιγμής έχουν δώσει δύο φιλικά. Στο ένα ηττήθηκαν με 4-2 από την Δόξα Αγίου Παύλου ενώ στο δεύτερο ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με το Αριστοτέλειο Κολέγιο. Και στα δύο φιλικά δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν τόσο μεγάλη συμμετοχή στο πρωτάθλημα ενώ δοκιμάστηκαν και τρεις παίκτες οι οποίοι μπορεί στις μεταγραφές του Ιανουαρίου να φορέσουν την φανέλα του Αισχύλου. Από δω και πέρα και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου ο προπονητής του συλλόγου έδωσε άδεια στους ποδοσφαιριστές να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν δριμύτεροι στα καθήκοντα τους με την νέα χρονιά πλέον.

Στο πρώτο παιχνίδι για το 2013 ο Αισχύλος θα αντιμετωπίσει μέσα στην έδρα του τον Ατρόμητο Αγίου Αντωνίου με τον οποίο για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου