ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

AO Μεσήμβριας: «Λυπόμαστε για το επίπεδο σας»

Ρεπορτάζ: Ιορδάνης Κεστελίδης

Από το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Μεσήμβριας λάβαμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι ανακοίνωση σχετικά με το μηδενισμό της ομάδας προπαίδων του ΑΟΜ. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Μετά την ενημέρωση που είχαμε σχετικά με την πρόθεση της επιτροπής διεξαγωγής παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΜ να μηδενίσει 10 ομάδες μεταξύ των οποίων και τον Α.Ο.Μεσημβρίας για τη μη έγκαιρη κατάθεση των προσωρινών δελτίων, η διοίκηση προέβη στην εξής ανακοίνωση:

Είναι αστείο σε καιρούς τόσο δύσκολους κάποιοι να μην έχουν αντιληφθεί που βρίσκονται και να παίζουν με τα συναισθήματα και τα νεύρα ανθρώπων. Οι εποχές έχουν αλλάξει αλλά δυστυχώς οι άνθρωποι που διοικούν την Ε.Π.Σ.Μ. δεν το έχουν αντιληφθεί. 

Στο δήμο Χαλκηδόνος απ΄ όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αρκετές ομάδες και μάλιστα ιστορικές δεν δήλωσαν συμμετοχή στα πρωταθλήματα για καθαρά οικονομικούς λόγους. Τα γήπεδα μαραζώνουν από την έλλειψη εθελοντών-διοικήσεων να συνεισφέρουν στον τόπο τους και στη νεολαία. Εμείς στη Νέα Μεσημβρία κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια με μοναδικό στόχο να στηρίξουμε τα νέα παιδιά με όπλο τον αθλητισμό να αντιμετωπίσουν το μέλλον. 

Σ΄ αυτήν την προσπάθεια όχι μόνο δεν βρίσκουμε συμμάχους αλλά βρίσκουμε τέτοια εμπόδια που μας προξενούν απορία και θλίψη. Σε μια εποχή που τα παιδιά της ομάδας λένε τα κάλαντα για να μαζέψουν χρήματα για το ταμείο του συλλόγου (να βάλουμε πετρέλαιο για να ζεστάνουμε τα αποδυτήρια, να αγοράσουμε υλικά για το φαρμακείο, μπάλες, κλπ) έρχεται η επιτροπή διοργάνωσης παιδικών πρωταθλημάτων με την ανακοίνωσή της να μας αναστατώσει για άλλη μια φορά. (Η πρώτη ήταν το Σεπτέμβριο όταν εντελώς ανεξήγητα και αδικαιολόγητα δεν μας έδωσε τη διοργάνωση αθλητικού κέντρου για το τμήμα προτζούνιορ γιατί όπως είπε ο κ. Γιουρούκαλης στο παρελθόν ήμασταν αχάριστοι…).

Κύριοι της ΕΠΣΜ εμείς ειλικρινά λυπόμαστε για το επίπεδο που κατά τη γνώμη μας έχει περιπέσει η Ένωση. Επιτέλους κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβετε ότι έχετε να κάνετε κυρίως με παιδιά και το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι. Για μας λοιπόν η ομάδα του τμήματος προπαίδων δεν έχει μηδενιστεί και συνεχίζει το πρωτάθλημα κανονικά. Δεν έχουμε τη δύναμη να πούμε στα 11χρονα και 12χρονα παιδιά ότι τους αγώνες που κέρδισαν με τον ιδρώτα τους και το χάρηκαν, κάποιοι κύριοι αποφάσισαν να τους μηδενίσουν για λόγους τυπικούς αλλά και εκδικητικούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου