ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Νέοι διπλωματούχοι του UEFA Β’

Ρεπορτάζ: Ιορδάνης Κεστελίδης

Με κάθε επισημότητα και παράλληλα με την ορκωμοσία των πτυχιούχων ΤΕΦΑΑ πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης η απονομή διπλωμάτων προπονητικής UEFA B’ στους επιτυχόντες των εξετάσεων και με επιλογή το ποδόσφαιρο τελειόφοιτους του συγκεκριμένου τμήματος.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο πρόεδρος του τμήματος(ΤΕΦΑΑ) Γιώργος Δογάνης ενώ τα διπλώματα παρέδωσε στους κατόχους ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ κ. Αργύρης Βούλγαρης. 

Να σημειωθεί πως από το 2008 υπεγράφει η ειδική σύμβαση μεταξύ των ΤΕΦΑΑ και της ΕΠΟ με την χορήγηση διπλωμάτων UEFA B’ στους επιτυχόντες. 

Οι νέοι διπλωματούχοι UEFA B’ είναι κατά αλφαβητική σειρά οι εξής: Αρσενης Δημήτρης, Βαλάντης Χρήστος, Γκιζδημίδης Πασχάλης, Γουδώνης Στέλιος, Γράβας Αναστάσης, Καραγιαννιδης Κώστας, Καμπουρίδης Γιάννης, Κανατας Λευτέρης, Καραμανλής Δημήτρης, Καριωτάκης Μανός, Κεσίδης Κυριακός, Κεστελίδης Νότης, Κεχαγιας Αποστολος, Κουτρότσιος Παναγιώτης, Κωστόπουλος Παναγιώτης, Λευθερούδης Βασίλης, Λιαμος Όμηρος, Παπανικολάου Άγγελος, Σταυρακιδης Αντώνης, Σφακιανάκης Γιώργος, Τσάτσας Θεόδωρος, Τσιαππούτας Κυριακός, Φραγκαλής Χαράλαμπος, Χατζούδης Φώτης, Χουνουζίδης Σωκράτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου