ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Β. Ανατολίτης: «Ψωμιάδης-Γραμμένος ενδιαφέρονται μόνο για τις καρέκλες»

Ρεπορτάζ: Ιορδάνης Κεστελίδης

Μετά τα τελευταία γεγονότα και την καθαίρεση του Βασίλη Ανατολίτη από το αξίωμα του Β’ αντιπροέδρου της ΕΠΣΜ ο ίδιος σε ανακοίνωση του επισημαίνει τα εξής: 

«Με αφορμή την τελευταία συνεδρίαση της ΕΠΣΜ θα ήθελα να ενημερώσω τα σωματεία της Ένωσης για την απόφαση του ΔΣ. να με καθαιρέσει από τη θέση του Β’ αντιπρόεδρου. Είναι πρωτοφανές αλλά αληθινό ότι ο πρόεδρος Ευάγγελος Γραμμένος και το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. Διονύσης Ψωμιάδης έκριναν πως αποτελεί λόγω μομφής εκ μέρους τους προς το πρόσωπο μου η συμμετοχή μου σε επιτροπή της ΕΠΟ. 

Αντί να σκεφτούν το αυτονόητο ότι αποτελεί τιμή για την ΕΠΣΜ το γεγονός ότι ζητείται από τον Β’ αντιπρόεδρο αυτής να συμμετάσχει σε επιτροπή της ΕΠΟ οι κ.κ. Γραμμένος και Ψωμιάδης μου επιτέθηκαν κατά τέτοιο τρόπο λες και είχα εκθέσει την Ένωση μας. 

Είναι απολύτως ξεκάθαρο βέβαια ότι η νέα διοίκηση της ΕΠΟ και ιδιαίτερα ο πρώτος σε ψήφους σύμβουλος Ευάγγελος Μαζαράκης που είναι επικεφαλής της επιτροπής ποδοσφαίρου Σάλας και beach-soccer δεν έλαβε υπ ‘όψιν του ότι η διοίκηση της ΕΠΣΜ ήταν στο αντίπαλο στρατόπεδο στις εκλογές της ΕΠΟ. 

Φαίνεται όμως ότι οι κ.κ. Γραμένος και Ψωμιάδης δεν ενδιαφέρονται για την καλύτερη εκπροσώπηση της ΕΠΣΜ στην ΕΠΟ η οποία επιτυγχάνεται με την τιμή που μου έκανε ο κ. Μαζαράκης να με επιλέξει μεταξύ των συνεργατών του για την επιτροπή ειδικών μορφών ποδοσφαίρου. 

Οι κκ. Γραμμένος και Ψωμιαδης έχουν μείνει ακόμα στην προεκλογική περίοδο δεμένοι στο άρμα του Βασίλη Γκαγκάτση που ενώ τον μέμφονταν πήγαν τελικά μαζί του και δεν ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα της ΕΠΣΜ. 

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι καρέκλες και πως θα επιτύχουν την αναβολή του δικαστηρίου της 7ης Ιανουαρίου 2013. Δεν πρόκειται να τους ακολουθήσω στον κατήφορο τους. Δεν με πτοεί η καθαίρεση μου από τη θέση του Β’ αντιπροέδρου που πραξικοπηματικά αποφάσισαν. 

Θα συνεχίσω να εργάζομαι για τα συμφέροντα των σωματείων της Ένωσης και από τη θέση μου στην επιτροπή ειδικών μορφών ποδοσφαίρου να φροντίζω για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη Β. Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου