ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

''Κωμωδία ή τραγωδία''


Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Π.Α.Ο. Κουφαλίων που περιγραφή τα όσα έλαβαν χώρα την περασμένη αγωνιστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Κωμωδία ή τραγωδία. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος των όσων συνέβησαν την αγωνιστική που πέρασε στο καλύτερο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ελλάδας. Ξεκαθαρίζουμε πως δεν ζητάμε καμία δικαίωση, καμία εύνοια και αναλαμβάνουμε πλήρως τις ευθύνες που μας αναλογούν. Ευτυχώς όμως που έγιναν έτσι τα πράγματα και είδαμε με τα μάτια μας την αηδία και τον αποτροπιασμό αυτού του ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος που εμείς φέτος με αγάπη και ρομαντισμό ξεκινήσαμε να υπηρετήσουμε.
Ευτυχώς που έγινε έτσι και καταλάβαμε πως δεν θέλετε νέους ανθρώπους με όραμα και φιλοδοξίες στο χώρο σας και θα σας κάνουμε τη χάρη να ασχοληθούμε με κάτι άλλο. Πριν όμως κύριοι σας κάνουμε τη χάρη να σας υπενθυμίσουμε ότι κάθε Κυριακή στα γήπεδα χτίζουν το μέλλον τους χιλιάδες νέοι ποδοσφαιριστές και άλλοι τόσοι ματώνουν τη φανέλα τους για την αγάπη τους για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Οφείλετε να δώσετε απαντήσεις στα κάτωθι ερωτήματα όχι σε εμάς αλλά σε αυτούς.

1. Γιατί αφού ήσασταν ενήμεροι για την παραφιλολογία των κρίσιμων παιχνιδιών δεν πήρατε κανένα απολύτως μέτρο;

2. Γιατί η κάμερα που εμείς μεριμνήσαμε να προσέλθει στο γήπεδο της Λητής δεν έφτασε ποτέ;

3. Γιατί ο καταξιωμένος και έμπειρος κ. Μποζαντζίδης αγανάκτησε και έληξε το παιχνίδι Μακεδονικός Λητής-Ελλήσποντος Κριθιάς στο 88’ χωρίς καθυστερήσεις;

4. Κ. Τομπουλίδη παρατηρητή του εν λόγω αγώνα διακρίνατε κάτι ύποπτο ώστε να το σημειώσετε στην έκθεση σας;

5. Κύριοι της Λητής γιατί οι ποδοσφαιριστές σας απομακρύνθηκαν από την εστία τους με κωμικό τρόπο στο τρίτο γκολ της Κριθιάς;

6. Γιατί η ομάδα του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου όντας βαθμολογικά ενδιαφερόμενη αγωνίστηκε χωρίς την παρουσία εννέα βασικών ποδοσφαιριστών; Γνωρίζετε πολύ καλά που θα απευθυνθείτε για τις απαντήσεις.

Υ.Γ. Μην τολμήσετε να ευνοήσετε τον ΠΑΟ Κουφαλίων στην συνέχεια για να χρυσώσετε το χάπι».
Πηγή: baladoroi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου