ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 15.00 Εθνική Ελλάδας – Εθνική Βοσνίας / Ερζεγοβίνης στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών EURO 2013 Αισιόδοξες για τη νίκη Χατζηγιαννίδου και Κόγγουλη

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας Γυναικών με αντίπαλο την Βοσνία / Ερζεγοβίνη, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 15.00 στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών EURO 2013. Η είσοδος στο γήπεδο θα είναι ελεύθερη.

Χτες συγκεντρώθηκε η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την οποία αποτελούν οι διεθνείς παίκτριες: Κόλλια Χριστίνα (Αβάντες Χαλκίδας), Κόγγουλη Σοφία (Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας), Παπαδοπούλου Αναστασία, Παπαδοπούλου Δέσποινα (Αμαζόνες Δράμας), Μήτκου Μαρία (’ρης), Μιχαλακίδη Ευθυμία (Καλλιθέα), Αποστολάκη Ελισάβετ, Ξέρα Ευφροσύνη, Κυδωνάκη Βασιλεία (Νέοι Εργοτέλη), Μοσκοφίδου Βασιλική, Κακαμπούκη Ελένη (Οδυσσέας Γλυφάδας), Χατζηγιαννίδου Ναταλία, Παντελιάδου Δήμητρα, Βλασιάδου Ειρήνη, Χαραλαμπίδου Ελένη, Αδαμάκη Μαρία, Δημητρίου Χαρούλα, Αρβανιτάκη Ανθούλα (ΠΑΟΚ) και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣΜ στη Μίκρα, υπό την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού μας προπονητή, Βαγγέλη Κουτσάκη και του βοηθού του Δημήτρη Μπατσίλα.

Σήμερα, Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012 η εθνική μας θα προπονηθεί στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ώρα 15.00, (ώρα διεξαγωγής του αγώνα) και μισή ώρα νωρίτερα (14.30) ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Βαγγέλης Κουτσάκης θα δώσει συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Θα ακολουθήσει ακόμη μία προπόνηση την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 15.30 στη Μίκρα.

Επίσης, σήμερα, Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα άφιξης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» 14.05 θα έρθει στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της Βοσνίας / Ερζεγοβίνης και στη συνέχεια (ώρα 16.30) θα κάνει την πρώτη της προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣΜ στη Μίκρα

Την επόμενη ημέρα, Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 15.00 (ώρα διεξαγωγής του αγώνα) θα προπονηθεί στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ μισή ώρα νωρίτερα (14.30) ο ομοσπονδιακός της προπονητής θα δώσει συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Ελλάδα.

Η Εθνική μας ομάδα συμμετέχει στον 1ο όμιλο μαζί με τις αντίστοιχες ομάδες της Ιταλίας, Ρωσσίας, Πολωνίας, FYROM και φυσικά της Βοσνίας / Ερζεγοβίνης και μέχρι τώρα είχε τα παρακάτω αποτελέσματα: Πολωνία – Ελλάδα 2-0, FYROM – Ελλάδα 1-1, Ελλάδα – Ρωσσία 0-4 και Ιταλία – Ελλάδα 2-0.

Για τον αγώνα με τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη, η αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, Ναταλία Χατζηγιαννίδου, δήλωσε: «Είναι μία δύσκολη αναμέτρηση, η ομάδα μας βρίσκεται σε ανοδική πορεία και θα προσπαθήσουμε να σημειώσουμε την πρώτη μας νίκη στον όμιλό μας. Νομίζω ότι ο αντίπαλός μας είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς και με τη συμπαράσταση του κόσμου μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας»

Αισιόδοξη για την έκβαση του αγώνα εμφανίστηκε και η επιθετικός του εθνικού μας συγκροτήματος, Σοφία Κόγγουλη, η οποία τόνισε: «Έχουμε θέσει ως πρώτη μας προτεραιότητα την επίτευξη της νίκης σε βάρος της Βοσνίας / Ερζεγοβίνης. Έχουμε κάνει βήματα προόδου και την Τετάρτη θα το αποδείξουμε και μέσα στο γήπεδο. Θα θέλαμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να μας συμπαρασταθούν σ’ αυτή μας την προσπάθεια και εμείς πιστεύω ότι θα τους αποζημιώσουμε με το θέαμα που θα παρουσιάσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου