ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Αποκλειστικό: Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις για όλα τα Σωματεία του δήμου Λαγκαδά

Εισήγηση Γ. Κολασίδη στο συμβούλιο της Ένωσης
Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία πήρε ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου της Ένωσης και πρώην αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Λαγκαδά, Γιάννης Κολασίδης. Ο δραστήριος αντιπρόεδρος της Ηλιούπολης λοιπόν εισηγήθηκε στο συμβούλιο της Ένωσης και έκανε την πρόταση για δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για όλες τις ομάδες του διευρυμένου Δήμου Λαγκαδά. Η συγκεκριμένη πρόταση μάλιστα είναι 100% υλοποιήσιμη καθώς ο κ. Κολασίδης κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον ιδιαιτέρως γνωστό στο δήμο Λαγκαδά καρδιολόγο Γιάννη Ταχματζίδη που είχε θητεία και ως αντιδήμαρχος.

Πολλαπλά τα οφέλη για τους συλλόγους
Στην πράξη και εφόσον αυτό το μεγαλόπνοο σχέδιο μπει σε εφαρμογή οι ομάδες του Λαγκαδά θα έχουν πολλά και σημαντικά οφέλη. Καταρχήν, οι ιατρικές εξετάσεις όλων των ποδοσφαιριστών τους θα γίνουν δωρεάν από την ιατρική ομάδα του κ. Ταχματζίδη οπότε θα γλυτώσουν ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό κάτι που ισοδυναμεί με κοστολογική ελάφρυνση του μπάτζετ. Επίσης, ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι οι ομάδες εκτός από χρήματα θα γλυτώσουν ταλαιπωρία και χρόνο αφού οι συγκεκριμένες εξετάσεις θα γίνονται στην έδρα τους κατόπιν συνεννόησης ημέρας και ώρας με τον κ. Ταχματζίδη.

Γ. Κολασίδης: «Ήταν υποχρέωση μου»
Περί του θέματος μίλησε στο «Μ» ο Γιάννης Κολασίδης που τόνισε: «Εφόσον υπάρχει η δυνατότητα να βοηθήσουμε τα σωματεία θα το κάνουμε και με το παραπάνω. Άλλωστε θεωρώ πως είναι μια ιερή υποχρέωση για μένα. Από όποιο πόστο και αν είμαι θα υπηρετώ τις ομάδες και τους ήρωες παράγοντες που πασχίζουν και ματώνουν οικονομικά κάθε χρόνο. Ευχαριστώ θερμά τον κ. Ταχματζίδη που άμεσα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μου. Οι κινήσεις του αυτές άλλωστε αποδεικνύουν περίτρανα το κοινωνικό έργο που θέλει να προσφέρει».

Γ. Ταχματζίδης: «Να δίνουμε λύσεις και να βοηθάμε»
Για την υλοποίηση του σχεδίου και την πρόταση που δέχτηκε από τον κ. Κολασίδη μίλησε ο Γ. Ταχματζίδης που ανέφερε: «Δεχόμενος μια τέτοια πρόταση αλληλεγγύης και προσφοράς στους συνανθρώπους μας και δη για αθλητικά σωματεία που προάγουν τον πολιτισμό και το ευ αγωνίζεσθε φυσικά και δεν θα μπορούσα ποτέ να αρνηθώ. Σκοπός μας άλλωστε είναι να βοηθάμε και να δίνουμε λύσεις για να μην επιβαρυνθούν περαιτέρω τα σωματεία και οι νεαροί αθλητές που έχουν στις τάξεις τους».
Ρεπορτάζ: Ι. Κεστελίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου