ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Την Πέμπτη 1/8 θα ξεκινήσει στη Μίκρα η προληπτική Ιατρική Εξέταση με τη φροντίδα της ΕΠΣΜ

Έγκαιρα, ώστε να συμπέσει με την έναρξη της προετοιμασίας των ομάδων, θα αρχίσει και φέτος, με τη φροντίδα της ΕΠΣΜ και σε συνεργασία με το Εργαστήριο Αθλητιατρικής (Τομέας Ιατρικής και ’θλησης) του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ, το πρόγραμμα της προληπτικής ιατρικής εξέτασης των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστριών και θεώρηση των καταστάσεων Υγείας, οι οποίες θα ισχύουν για ένα χρόνο.

Τονίζεται στα σωματεία ότι θα πρέπει άμεσα να ενδιαφερθούν για την κατακύρωση της ημερομηνίας εξέτασης, επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του προγράμματος εξέτασης, ούτε θα δοθεί παράταση στις ημερομηνίες. Τους ποδοσφαιριστές και τις ποδοσφαιρίστριες θα εξετάζει ιατρική ομάδα του τομέα ιατρικής της άθλησης του Εργαστηρίου Αθλητιατρικής του ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με τη νέα μέθοδο της τηλεϊατρικής.

Η εξέταση των ποδοσφαιριστών / - τριών, θα πραγματοποιείται στο ιατρείο του Αθλητικού Κέντρου των εγκαταστάσεων της ΕΠΣΜ, στη Μίκρα, από την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013 μέχρι και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013 (εκτός της βδομάδας του 15αύγουστου από 12/08 – 14/08/2013).

Κάθε ημέρα (εκτός Παρασκευής και Σαββατοκύριακου) οι ομάδες μπορούν να εξετάζονται κατά τις απογευματινές ώρες, 16.00 (1η ομάδα) και 17.30 (2η ομάδα), ενώ όσες το επιθυμούν μπορούν να εξετάζονται και ώρα 10.00, πρωϊνή.

Όσα σωματεία επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα πρέπει να προσέλθουν στη γραμματεία της ΕΠΣΜ έγκαιρα, δηλώνοντας την ημέρα και ώρα της επίσκεψής τους, τον αριθμό των προς εξέταση ποδοσφαιριστών / τριών τους (μέχρι 30 ποδοσφαιριστές / τριες) και επιπλέον να καταβάλουν, στο ταμείο της ΕΠΣΜ, το ποσό των 200,00 € ως συμμετοχή για την κάλυψη μέρους των εξόδων εξέτασης (αμοιβές γιατρών, αναλώσιμα υλικά κλπ.).

Σε περίπτωση που το σωματείο επιθυμεί να εξετάσει και δεύτερη ομάδα ποδοσφαιριστών / τριών θα καταβάλλει το ποσό των 180,00.

Υπενθυμίζεται στα σωματεία ότι μόνον με την καταβολή του χρηματικού ποσού και όχι τηλεφωνικά, το σωματείο κατακυρώνει την ημέρα και την ώρα εξέτασης των αθλητών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου