ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Μεταγραφές και νίκη στο κύπελλο για την Αλεξάνδρεια

Νικηφόρα ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα της Αλεξάνδρειας Ημαθίας επικρατώντας στο κύπελλο της Αγίας Βαρβάρας με 0-1. Ο Βασίλης Παπαδημητρίου (φώτο) είχε στην διάθεσή του μόλις 10 ποδοσφαιριστές και 2 προπονήσεις για να μπορέσει να παρουσιάσει ένα σύνολο στην πρώτη στροφή του κυπέλλου. Στο αγωνιστικό κομμάτι η Αλεξάνδρεια ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να δραπετεύσει με το...
τρίποντο της νίκης όταν στο 83' ο Κ. Παπαδόπουλος πέτυχε το νικητήριο και μοναδικό τέρμα της συνάντησης. Ο Χαλβατζής 20 λεπτά νωρίτερα είχε σημαδέψει το δοκάρι των γηπεδούχων ενώ στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα οι πράσινοι έμειναν με 9 παίχτες σε αποβολή του Αραπέλη.

Μόλις τρεις ποδοσφαιριστές από την περσινή χρονιά έμειναν στην Αλεξάνδρεια. Πρόκειται για τους Οικονομόπουλο, Χαλβατζή και Πιπιλιάρη. Αποκτήθηκαν οι: Καρασαββίδης από τα Κουφάλια, Παπαδημητρίου από την Αναγέννηση Γιαννιτσών, Κύρου από την Αγκαθιά, Αραπέλης από τα Καβάσιλα, Νοσιόπουλος από τα Κουφάλια, Σίμος από τα Λευκάδια, Αραμπατζής από την Αγκαθιά, Κ. Παπαδόπουλος από την ΑΕΠ Βέροιας, Αντ. Παπαδόπουλος από τα Καβάσιλα, Γιοβανόπουλος από την Κορυφή, Λέκκας από τη Νέα Ζωή και οι ελεύθεροι Κελεσίδης και Βλάχος. Από τα Λευκάδια αναμένεται να ενταχθεί και ο Πάντσης που ανήκει στην Σκύδρα η οποία ωστόσο έδωσε τον ΑΦΜ της στην ομάδα του Εδεσσαϊκού και προς το παρόν υπάρχει ένα κόλλημα διαδικαστικό το οποίο αναμένεται να λυθεί άμεσα. Η διοίκηση σχεδιάζει να εντάξει στο ρόστερ άλλους 6 με 7 ποδοσφαιριστές.
Πηγή: alexandreia-gidas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου