ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΟ Κουφαλίων ΠΑΟ Διοικητηρίου 1 - 0 σημειώσατε άσσο

Νικη για των ΠΑΟ Κουφαλίων στην Πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.

ΠΑΟ Κουφαλίων ΠΑΟ διοικητηρίου 1 - 0
Φωτογραφίες και σύνθεσης του αγώνα παρακάτω


Οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη με γκολ του Χρήστου στο 54΄. Περίπου δέκα λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΔ κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Σιδηρόπουλος η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα αλλά ο κ. Φρατζέσκος έδωσε την εντολή για επανάληψη καθώς είδε παίκτες και των δυο ομάδων να μπαίνουν στην περιοχή πριν την εκτέλεση του πέναλτι. Στην επανάληψη ο Σιδηρόπουλος δεν κατάφερε να βρει τα δίκτυα διότι ο Πολυχρονίδης απέκρουσε και έτσι έμεινε το 1-0 για την ομάδα του ΠΑΟ Κουφάλων οπού ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.


Τέλος Η διοίκηση του ΠΑΟ Κουφαλίων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους, που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο και στήριξαν με την παρουσία τους την προσπάθεια της ομάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος .

Η παρουσία όλων ήταν σημαντική και συγκινητική. Ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουμε να τους έχουμε στο πλευρό μας, επιδεικνύοντας πάντα φίλαθλο πνεύμα και διάθεση ουσιαστικής στήριξης τής ομάδας μας.

Σκόρερ: Χρήστου 54΄ με σουτ Πέναλτι έχασε ο Σιδηρόπουός στο 64’(απόκρουσε ο Πολυχρονίδης) Αποβλήθηκαν: στο 39΄ο Ζήφκας(ΠΑΟΔ, Κόκκινη) και ο Καρκαμάνης στο ενενήντα (ΠΑΟ Κουφαλίων)
Διαιτησία: Φρατζεσκος, (Πάτρας - Αϊναλής)
Παρατηρητής: Γαϊτανίδης Στάυρος

ΠΑΟ Κουφαλίων: Πολυχρονίδης, Τερζης (74΄ Κουμαντανίδης), Καρκαμάνης, Παπαεμανουήλ, Παπαδόπουλος, Φυντανίδης, Χ’’Χαριστός, Μηντσιούδης (46΄ Αμπιντίν), Χρήστου, Γιανουπλάκης, Χ’’Ασλανίδης, (63΄ Κεσελίδης).
ΠΑΟ Διοικητηριου: Κίσα Ομερ, Μούμκας,(75΄ Κοτσανίκος),Κοτούλας Χ., Ζήφκας, Γκογκάκος, Κοστίδης, Σκάρας, (46΄Μουμτζής), Κολόκας, Σιδηρόπουός, Κύρτσος,(41΄Βασιλείου), Lulollari
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου