ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Άρης: Δηλώνει συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική

Μια δύσκολη αλλά όπως φαίνεται αναγκαστική απόφαση έχει να πάρει άμεσα κιόλας ο Α.Σ Άρης σε συνεργασία με τους νομικούς που έχει και πολλές προεκτάσεις.

Αν θα δηλώσει αύριο που εκπνέει η προθεσμία, συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής της επόμενης σεζόν ή όχι. Δύσκολη πολύ απλά γιατί εδώ και τρεις μήνες, το ποδοσφαιρικό τμήμα προσπαθεί με όλα τα μέσα που του δίνει ο ΚΑΠ και η προκήρυξη να αγωνιστεί του χρόνου στη Football League και πιθανή δήλωση συμμετοχής στη Γ΄ έστω και αν γίνει για τυπικούς και… ημερολογιακούς λόγους, μπορεί να εκληφθεί από τον κόσμο ως έμμεση παραδοχή ότι δεν είναι 100% σίγουρη για την συμμετοχή τελικά στη Football League.

Δύσκολη απόφαση αν και όπως φαίνεται ο Α.Σ προσανατολίζεται να σταλεί τυπικά το έγγραφο αλλά να διευκρινίζεται ότι δεν σημαίνει με αυτό ότι ο ΑΡΗΣ παύει να ενδιαφέρεται για τη Football League. Ο λόγος είναι απλός. Αν, μια στο εκατομμύριο, δεν εξασφαλίζει την άνοδό του, και δεν έχει δηλώσει στη Γ΄, πάει αυτομάτως στο… τοπικό και στον Α.Σ λένε ότι δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να υποθηκεύσουν τον ΑΡΗ και το μέλλον του στην απευκταία περίπτωση μη ανόδου. Ξεκαθαρίζουν μάλιστα ότι είναι μια απόφαση που αφορά αποκλειστικά τους ίδιους και την διαφύλαξη των συμφερόντων του συλλόγου και δεν έχει καμία σχέση το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μάλιστα για τον λόγο αυτό είναι προγραμματισμένο να γίνει σήμερα και Δ.Σ που θα ασχοληθεί σχεδόν αποκλειστικά με το θέμα αυτό.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου