ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Βαθιά συγκίνηση στα Τέμπη. Στεφάνι και απο την Θ-7 για τους 6 αδικοχαμένους ΠΑΟΚτσηδες

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης τελέστηκε και φέτος το μνημόσυνο των έξι αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στο τραγικό δυστύχημα της 4ης Οκτωβρίου 1999, στα Τέμπη. Η επιμνημόσυνη δέηση έγινε παρουσία περίπου 200 οπαδών, της διοίκησης της ΠΑΕ, των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας, καθώς και εκπροσώπων του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ.


Ακόμη, στεφάνια έστειλαν ο Ιβάν Σαββίδης, ο Θόδωρος Ζαγοράκης, αλλά και ο μεγαλύτερος σύνδεσμος Φίλων Ολυμπιακού "Θύρα 7", ενώ το παρών έδωσε και ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Φίλων Λίβερπουλ, Στέλιος Παούρης, ο οποίος έκανε και μία σύντομη ομιλία.

"Και εμείς καταλαβαίνουμε πως νιώθετε καθώς πριν 23 χρόνια θρηνήσαμε θύματα στο Χίλσμπορο και πριν λίγο καιρό δικαιωθήκαμε για όσα υποστηρίζαμε για εκείνο το τραγικό συμβάν" , τόνισε χαρακτηριστικά. Ακόμη, παρέδωσε ένα πανό του συνδέσμου σε εκπρόσωπο του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού, στον οποίο ανήκαν τα περισσότερα θύματα.

Στο χώρο βρέθηκαν και γονείς των θυμάτων, μάλιστα ο Ζήσης Βρύζας είχε θερμό εναγκαλισμό με τη μητέρα ενός από τα αδικοχαμένα παιδιά.

Η ατμόσφαιρα σείστηκε όταν, στο τέλος της επιμνημόσυνης δέησης, όλοι οι παρευρισκόμενοι φώναξαν δυνατά το σύνθημα "Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε"
Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου