ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Μπάσκετ: Ελλάδα-Ισπανία 79-75 . Εθνική για φίλημα, εθνική για μετάλιο

Η Εθνική ομάδα είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει και το απέδειξε απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο και καθήλωσε τους Ίβηρες τους οποίους κέρδισε με 79-75 και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για πρόκριση στην προημιτελική φάση του Ευρωμπάσκετ.


Οι διεθνείς μας έβγαλαν πείσμα, τσαμπουκά και κατέθεσαν ψυχή και καρδιά στο παρκέ απέναντι σε μια ομάδα που παρά της απουσίες της παραμένει μια υπέρ δύναμη του παγκόσμιου μπάσκετ με παίκτες αστέρια.

Αλλά μήπως δεν είναι αστέρι παγκόσμιας κλάσης ο Σπανούλης, Δεν είναι από τα καλύτερα γκάρντ της Ευρώπης ο Νίκος Ζήσης, δεν είναι μεγάλη κλάση οι δύο φορές πρωταθλητές Ευρώπης Πρίντεζης, Παπανικολάου, Σλούκας και Καϊμακόγλου ή μήπως ο Γιάννης Μπουρούσης δεν συγκαταλέγεται μέσα στα καλύτερα σέντερ του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Αυτοί ήταν που αμφισβητήθηκαν πολύ απ όλους μετά από τις ήττες με την Ιταλία και την Φινλανδία και ήθελαν όσο τίποτα άλλο να δώσουν απαντήσεις.

Η Εθνική μας ομάδα βελτιώθηκε πάρα πολύ στον αμυντικό τομέα και με τον Βασίλη Σπανούλη να κάνει ηγετική εμφάνιση κατάφερε να πάρει τη νίκη
Πηγή: Seleo.gr News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου